A természetes férfi arcápolás fontossága

Közélet | Közéleti Hírek | PR

Ha kozmetikumokról van szó, akkor szinte azonnal a hölgyekre asszociálunk, pedig a férfiak bőrének is éppen úgy szüksége van a gondoskodásra és a törődésre. Ahhoz, hogy magabiztosak legyenek és igényes megjelenéssel rendelkezhessenek, a férfi arcápolás az életük szerves részét kell képezze. Bár ez nem egyezik meg a nők napi rutinjával és talán nem is olyan összetett, de azért nagy figyelmet kell fordítaniuk a bőrápolásra és tisztításra, főként ami az ezekhez használt termékeket illeti. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mivel érintkezik az arc, ahogy az igényes és magukra adó hölgyek sem kennek, masszíroznak vagy permeteznek rá bármit a testükre.

Érdemes az uraknak is az SLS mentes, természetes hatóanyagokat tartalmazó géleket, habokat és krémeket előnyben részesíteniük, ugyanis ezek nemcsak nagyobb hatékonysággal bírnak a férfi arcápolás terén, hanem a segítségükkel a kellemetlen tünetek is nagy eséllyel elkerülhetőek. Egyes anyagok a bőrön keresztül a szervezetükbe is bejuthatnak, amit csak elősegít az erősebbik nem tagjainál a borotválkozás, aminek során, akár nyílt sebek is keletkezhetnek. Tehát a legjobb elővigyázatosnak lenni és a férfi arcápolás során olyan termékekre szavazni, amelyek várhatóan nem fognak problémát okozni akkor sem, ha például egy ilyen sebbe belekerülnek. Egyébként is a borotválkozás nagyon igénybe veszi a férfiak bőrét, amire sokan nem is gondolnak, ezért a védelemre és a szőr eltávolítása utáni gondoskodásra sem fordítanak kellő figyelmet. Pedig egy natúr, bioaktív hatóanyagokat tartalmazó borotvahab sokkal kíméletesebbé tudja tenni ezt az elég drasztikus műveletet, illetve utána, a hasonló tulajdonságokkal bíró after shave a regenerálódást is igencsak fel tudja gyorsítani.

Fotó: PR

A természetes férfi arcápolás ma már egyáltalán nemcsak álom, hiszen a BIOLA kínálatában többféle termék is kapható kimondottan az uraknak és ezek mentesek mindenféle káros anyagtól, illetve csak olyan összetevőkből készülnek, amelyek a természetben is megtalálhatóak. Sőt, a bio borotvahab, after shave és arcápoló mellett, az alumínium sóktól és alkoholtól mentes krémdezodor, valamint tusfürdő, szemkörnyék ápoló és ajakír is helyet kapott a választékban. Hiszen a férfi arcápolás nem merül ki az arc szőrtelenítésének procedúrájában, mert egy örökifjú úriembernek oda kell figyelnie a szemek melletti területekre és az ajkaira is. Ezeknek a karbantartásához pedig szintén a biodinamikus összetevőkből készülő termékek jelentik a legjobb, legkíméletesebb és leginkább egészséget támogató megoldást, tehát érdemes a BIOLA termékpalettáján szemezgetni a férfi arcápoláshoz kínált termékekkel.

Képes-e Brüsszel válságot kezelni?

Ahogy a koronavírus minden előzetes forgatókönyvet felülírt, a költségvetésről szóló vitával is ez történt. Vélemény.

Egy cégben a Siemens energia-üzletága

A nemzetközi Siemens csoport magyarországi érdekeltségeknél is megtörténnek a szükséges változások.

Elmarad idén a Tienanmen téri megemlékezés

Makaóban szintén harminc év óta először nem engedélyezték azt a szabadtéri fotókiállítást, amellyel a Tienanmen téri vérengzésről emlékeztek meg.

Gyújtogattak Washingtonban

Az Egyesült Államok több nagyvárosában zajlottak megmozdulások, miután egy férfi meghalt durva rendőri intézkedés miatt.
Világgazdaság Piactér