Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található 113 szobás Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt. Az üzleti és szabadidős vendégek igényeire szabott, wellness részleggel is rendelkező hotel a tapasztalt szállodaüzemeltető 21. magyarországi egységeként csatlakozik portfólióhoz.

Fotó: Dudar Szilard

Az Aranyhomok Hotel csodás kilátást kínál vendégeinek a Hírös város főterére komfortos, erkélyes szobáiból. A szálloda hét rendezvénytermével remek helyszínt biztosít kisebb családi és baráti rendezvények, esküvők, illetve nagyobb céges konferenciák lebonyolítására egyaránt. Az események sikerét a természetes fényű termekben a minden igényt kielégítő rendezvénytechnika garantálja. A vendégek a szálloda 420 négyzetméteres wellness részlegén lazíthatnak, élvezve annak széleskörű szolgáltatásait.

„Az Aranyhomok csatlakozásával újabb komplex hotellel bővül szállodaláncunk portfóliója, hiszen nagy szobakapacitásával, tágas meeting termeivel és felszerelt wellness részlegével képes kiszolgálni a szabadidős utazókat és az üzleti célú vendégkört egyaránt. Kecskemét számos kulturális programmal várja a városba érkezőket, amelyek felfedezéséhez remek kiindulópont a központban található négycsillagos szálloda. Az Accent Hotels meg fogja őrizni azt a családias légkört és profizmust, amelyet Gömöri úr irányítása alatt megszokhattak a szálloda vendégei” – mondta Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

Olyan üzleti partnert kerestem a szálloda üzemeltetésére, akinek neve garancia a hosszú távú sikeres együttműködésre. Az Accent Hotels tapasztalata és munkatársainak szakértelme meggyőzött arról, hogy a felépített márka a továbbiakban is biztos kezekben lesz - tette hozzá Gömöri Ferenc, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel tulajdonosa.

A szálloda igazgatói pozícióját Gál István tölti be, aki az Art Hotel Szeged éléről érkezett a hotelbe.