Cégvilág

A BME üzleti Tudományok Intézete február 6-án nyílt napot szervez

A rendezvény során általános betekintést kaphatnak a BME üzleti mesterszakjainak – a nappali formában induló Műszaki menedzser, Pénzügy, Vezetés és szervezés, valamint a részidős MBA (Master of Business Administration), Marketing valamint Számvitel mesterszakok – felépítésébe, az egyes szakok pénzügyi és menedzsment tartalmú tárgyainak sajátosságaiba. Bemutatják a képzések struktúráját, valamint azt, hogy az említett ismeretkörök hol jelennek meg a képzésekben. Ezt követően a hallgatók képviselői fogják bemutatni az ő tapasztalataikat.

 

A nyílt nap vendége lesz a Műegyetem Diákközpontja. A Diákközpont évek óta nyomon követi a végzősök pályáját, elhelyezkedési lehetőségeit. Egy előadásban beszámolnak kutatásaik eredményeiről.

 

A nyílt napra olyan közgazdasági érdeklődésű jelentkezőket várnak, akik pénzügyi, illetve menedzsment ismereteiket szeretnék bővíteni. Egyáltalán nem szűkül a végzett közgazdászokra a hallgatók köre. A Műszaki menedzser szakot például kifejezetten mérnökök számára indítják, akik menedzsment, illetve pénzügyi ismereteiket szeretnék bővíteni, hogy egy vállalkozáson belül mérnökként elhelyezkedve értsék azt, hogy a folyamatok hogyan mennek végbe, hogy egyes emberekkel hogyan érdemes bánni, egy szervezetet hogyan érdemes felépíteni, ha egy saját vállalkozásban gondolkodnak.

 

Az Oktatási Minisztérium által meghatározott Képzési és Kimeneti Követelmények alapján továbbra is elvárás gazdasági, pénzügyi, üzleti, menedzsment témakörökben a megfelelő mennyiségű kredit. Azoknak az érdeklődőknek, akik nem tudják pontosan, de időben meg szeretnék tudni, hogy beiratkozhatnak-e egy üzleti mesterszakra, azt javasoljuk, hogy személyesen hozzák be indexüket vagy töltsék fel a www.mesterek.bme.hu oldalra, ahonnan napokon belül választ kaphatnak a fenti kérdésre.

 

A nyílt napra – egészen a rendezvényt megelőző napig – itt tudnak regisztrálni. A nyílt nappal kapcsolatos kérdésekre a 06 20 966 2020 telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen válaszolunk.

 

A rendezvény helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épület földszint, 1111 Budapest, Magyar Tudósok Körútja 1.

képzés nyílt nap
Kapcsolódó cikkek