Cégvilág

Mindenki nyilatkozni akar a Gyulai Húskombinát ügyében

Nem szerencsés, ha bármilyen külső nyilatkozó beavatkozást helyez kilátásba egy magántulajdonban lévő gazdasági társaság üzleti terveinek, gazdasági döntéseinek kialakítása körében. Többek között ezzel a mondattal utalt a BEOL-hoz eljuttatott közleményében Ruck János, a Gyulai Húskombinát vezérigazgatója a tegnap dr. Görgényi Ernő által elmondottakra.

— Nem tartjuk szerencsésnek, ha bármilyen nyilatkozat egy esetleges külföldi befektetési szándékot egyetlen lehetséges alternatívaként szembeállít a jelenlegi, tisztán magyar tulajdonosi kör törekvéseivel. A cég stabilizálása, jövője szempontjából egyértelműen a jelenlegi tulajdonosi kör hátrányára bemutatva azt — fogalmazott Ruck János.

A vezérigazgató ezért arra kér mindenkit, akinek fontos a Gyulai Húskombinát Zrt. fennmaradása és jövője, hogy az ezt támogató nyilvános megszólalásában ne nyilatkozzon a társaság tulajdonosi körének, illetve vezetésének döntési és feladatkörébe tartozó kérdésekben, ezáltal bizonytalanságot keltve társaságunk üzleti partnereiben.

A cikk még nem ért véget, lapozzon ide

A Világgazdaság Online információját itt elolvashatja az esetleges vevővel kapcsolatban

BEOL-->

Görgényi Ernő gyulai húskombinát
Kapcsolódó cikkek