Siklós Jenő váltja Hegedüs Évát a BG & Lízing elnök-vezérigazgatói székében.  A BG Hitel & Lízing Igazgatósága 2010. május 10.-én az Igazgatóság elnökévé választotta és egyben jóváhagyta Siklós Jenő vezérigazgatói kinevezését. A döntés a PSZÁF engedélyével lép hatályba. Siklós Jenő egy éve érkezett a BG Hitel & Lízinghez pénzügyi vezérigazgató-helyettesként, azt megelőzően az FHB és a Budapest Bank vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.
 
A BG Hitel & Lízing, a Biggeorge’s Holding lakossági jelzáloghitelezéssel foglalkozó leányvállalata, jelenleg több mint 26 Mrd Ft kimagasló minőségű portfoliót kezel. Tavalyi adózás előtti eredménye meghaladta az 550M Ft-ot.
 
„Siklós Jenő több mint 20 éves bankvezetői gyakorlata és professzionális hozzáállása megfelelő garancia arra, hogy a BG Hitel & Lízing tovább folytassa azt a sikeres működést, amely az elmúlt években is jellemezte a céget, és amely a Hegedüs Éva nevével fémjelzett magas színvonalú szakmai munkának és a cégcsoportban rejlő szinergiáknak köszönhető.”-mondta el Nagygyörgy Tibor a Biggeorge’s Holding tulajdonosa.
 
Hegedüs Éva a Milton Bank Zrt. alelnökeként és vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.