Cégvilág

Masszőr gombnyomásra, bármikor

A derékfájásnak is búcsút lehet inteni két tárgyalás között, de a fáradtságra, feszültségre is megoldás lehet egy masszázsfotel.

A legjobb darabokat Japánban fejlesztették ki: a szigetországban évtizedekkel ezelőtt felismerték az emberi test és lélek harmóniájának a fontosságát. Egy éve kitalálták a selfnesst is, amelynek lényege a test megmozgatása és a lelki felfrissülés. A lehetetlent nem ismerő japán mérnökök ezt kombinálták egy fotelban: masszázs és nyugtató zene – a tökéletes meditációhoz.

A kényeztető székek terápiás vagy éppen frissítő programjai sem egyszerű rezgések véletlenszerű sorozata. A vezérlőszoftvereket orvosokból, masszőrökből álló csapat írja, s olyan technikákat is képesek kialakítani, amelyek az emberi masszőr által kivitelezhetetlenek. Ezért sem mindegy, hogy milyen maszszázsfotel kerül a páciensek alá.
A modern szerkezetek minimum négy görgővel masszíroznak, ezek két-, sőt, háromdimenziós mozgást végeznek.

A görgők a masszőr ujjait utánozzák: gyúrnak, nyújtanak, ütögetnek, paskolnak, illetve siacu pontmasszázst végeznek. Ezt egészíti ki a vibráció, amely javítja az anyagcserét, a vérkeringést, valamint a légpárnás masszázs, amely a tenyér nyomását helyettesíti. A twist funkciós fotelek pedig az alsó csigolyákat is megmozgatják, ezért elsősorban az ülőmunkát végzőknek ajánlják.

A csúcsfotelek némelyike pedig infrasugarakkal lazít, kezeli a talpat, a vádlit, a combot és a feneket, esetenként a kart és a vállakat is. S persze finom anyagból készülnek, illeszkednek a legmodernebb enteriőrökhöz.

masszázs masszázsfotel Japán derékfájás
Kapcsolódó cikkek