Cégvilág

Együttműködik a Szamos a Tokaj Kereskedőházzal

Közös termékeket dobott piacra a bonbonjairól és csokoládéiról híres Szamos Marcipán Kft., valamint a tokaji borvidék legnagyobb borászata, a Tokaj Kereskedőház Zrt. – jelentették be a cégek.

A két prémium deszszerttel, valamint a különböző borokat és bonbonokat tartalmazó ajándékcsomagokkal főként a céges karácsonyi ajándékok piacán szeretnének szép eredményeket elérni, emellett komoly lehetőséget látnak abban, hogy „hungarikumként” bekerüljenek az állami cégek diplomáciai és protokollajándékai közé.

Szamos László, a Szamos Marcipán Kft. tulajdonosa, valamint Illés Tamás, a Tokaj Kereskedőház marketingvezetője elmondta, hogy a két társaság hosszú távú együttműködést tervez, és a jövőben újabb innovatív termékekkel kívánnak megjelenni közösen a piacon.

A Szamos Kft. száz százalékban magyar tulajdonban lévő cég, évi 300 tonna csokoládét dolgoz fel, mintegy 300 különböző termék található meg a kínálatában. Az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház évi 60 ezer hektoliter bort értékesít, az árbevétele tavaly 3,7 milliárd forintra nőtt az egy évvel korábbi 2 milliárdról.

Szamos édesség marcipán Tokaj Kereskedőház
Kapcsolódó cikkek