Dining Guide Az Onyxnak ítélték az Év étterme címet 2013-ban, az elismerést a Hennessy-Dining Guide Év Étterme díjátadó gálán vette át az étterem konyháját vezető Szulló Szabina és Széll Tamás. A Gerbaud-házban működő, Michelin-csillagos étterem 2011 után második alkalommal érdemelte ki az elismerést. Az év tíz legjobb étterme közé került még a budapesti Arany Kaviár, Borkonyha, Costes, Csalogány 26, Fausto's, Nobu, Salon, Zona és a székesfehérvári 67 is.
Az Év Legprogresszívebb Konyhája elismerést a Boscolo Budapest szállodában működő Salon étterem két séfje, Wolf András és Fekete Antónió, valamint konyhai csapatuk érdemelte ki azzal, hogy az elmúlt két évben „Magyarország egyik legizgalmasabb kulináris műhelyét hozták létre”. Az Év Ifjú Séftehetsége címmel jutalmazták a Mák bisztró séfjét, a 22 éves Mizsei Jánost.
Idén első alkalommal a Magyar Konyha magazin termelői díjjal jutalmazott három magyar termelőt. Díjazták Sáfrány Lászlót, a Szilvásváradon található Első Hazai Halfüstölde tulajdonosát, a Kozmadombjáról érkezett Molnár Jánost faszenes kecskesajtjáért és a Tetétlenben található Kövér-tanya gazdáját, a mangalicatenyésztő Kövér Zoltánt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.