BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megduplázták a sertésvágások számát a Pápai Húsnál

A december elsejei tulajdonosváltást követő egy hét alatt több mint duplájára emelte termelését a Pápai Hús Kft., a heti sertésvágások száma 1200-ról 2800-ra nőtt - közölte Kovács László, a cég új ügyvezető igazgatója a vállalat hosszú távú fejlesztéseiről tartott szerdai sajtótájékoztatót követően az MTI-vel.

A sajtótájékoztatón Frank Liu, a cég új tulajdonosa arról beszélt: komoly potenciált lát a fejlett magyar élelmiszeriparban és mezőgazdasági szektorban. Véleménye szerint minden adott ahhoz, hogy Magyarország a távol-keleti befektetők számára a kelet-közép-európai régió kapuja legyen. Hozzátette: a vállalat számára elsődleges továbbra is a magyar piac, emellett a Távol-Keletre és az Egyesült Államokba terjeszkednének.

A Pápai Hús csoportot a felszámoló által meghirdetett pályázaton nyertes, hongkongi magánbefektetők tulajdonában álló Tano Commerce Kft. vásárolta meg 1,134 milliárd forintért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.