Cégvilág

Fejlesztenek az M1-esen, hét kilométeres a dugó

Forgalomkorlátozásokra és torlódásra kell számítani a következő hetekben tengelysúlymérő-állomások kiépítése miatt a gyorsforgalmi úthálózaton - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szerdán az M1-esen dolgoznak, a rendőrség szerint 7 kilométeres torlódás alakult ki.

Ezen a héten három helyszínen kell korlátozásra számítani, az M1-es autópályán Budapest felé Biatorbágynál, Győr térségében az országhatár irányába, valamint az M3-as autópályán Mogyoródnál.

A mérőhelyek kialakításához szükséges burkolat-megerősítési munkák helyszínenként négy-öt napig tartanak. Az érintett szakaszon, a munkaterület mellett csak egy forgalmi sáv lesz járható. A húsvéti ünnepek idején, illetve a május 1-jei hosszú hétvégén a munkálatok szünetelnek.

Szerdán délelőtt az M1-es autópálya 18-as kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldal külső sávjában végeznek munkát. Az ORFK közlése szerint a forgalom csak a belső sávon haladhat, ezért körülbelül 7 kilométeres torlódás alakult ki. A munkálatok előre láthatólag holnap délutánig tartanak.

torlódás autópálya áruszállítás teherforgalom
Kapcsolódó cikkek