Cégvilág

A Durex Magyarországon is visszahívja a nem biztonságos óvszereit

A Durex a visszaküldött hibás óvszereknél megtéríti a termék vételárát és a postaköltséget is.

A napokban a Durex magyarországi forgalmazója közleményben jelezte, hogy Magyarországon több terméket is visszavonnak – vette észre a 24.hu.

A cég közleményében azt írja, hogy:

fogyasztóink biztonsága minden esetben a legfontosabb számunkra, és ezt tükrözik szigorú minőségi előírásaink. A közelmúltban megállapítottuk, hogy korlátozott számú, ez év elején gyártott latexmentes Durex Real Feel óvszer nem felel meg az eltarthatósági idő végére vonatkozó minőségi követelményeinknek.

A Durex jelezte, hogy a fogyasztóknak nincs okuk az aggodalomra, mivel csak korlátozott tételt érintett a visszahívás.

Korábban megírtuk, hogy a cég az Egyesült Királyságban, illetve Írországban is visszahívta a Real Feel és Latex Free típusú óvszereket.

Fotó: GARO / Phanie / AFP (illusztráció)

A cég most arra kéri a magyar a fogyasztókat, hogy küldjék vissza az alábbi gyártási tételszámmal rendelkező latexmentes Durex Real Feel óvszereket:

  • 1000427067
  • 1000438055
  • 1000418942 (Durex Love Collection) dobozon belül a Durex Real Feel óvszer gyártási száma: 1000410745
  • A gyártási tételszámok és lejárati dátumok a termék dobozának alján, valamint az egyes óvszerek fóliacsomagolásán találhatók.

    A Durex ügyfélszolgálatán lehet a hibás terméket bejelenteni, ezt követően lehet visszaküldeni a terméket a Reckitt Benckiser Kft címére. Amint a küldemény megérkezett a megadott címre, és a visszaküldött termék gyártási száma megegyezik a visszahívásban érintett termékek gyártási számával, a megadott bankszámlaszámra visszautalják a termék vételárát és a postaköltséget.

    Durex óvszer óvszergyártó
    Kapcsolódó cikkek