Cégvilág

Még pályázhatnak a kkv-k a Bridge to Benefits Mesterkurzusra

A projektötletek beadásának határideje február 26. A programba agilis, a fenntarthatóság iránt elkötelezett mikrovállalkozásokat és kkv-kat várnak.

Február 26-ig pályázhatnak projektötletükkel a kis- és középvállalkozások (kkv) az ország egész területéről a díjmentes komplex oktatási programra, a Bridge to Benefits Mesterkurzusra, amely az Interreg Central Europe Program keretében valósul meg az és a magyar állam társfinanszírozásával – közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

A Bridge to Benefits Mesterkurzust a BKIK projektmenedzsment irodája koordinálja a Civil Impact Nonprofit Kft.-vel.

A tájékozatás szerint a hazai nagyvállalatok és civil szervezetek összefogásával április második felében induló Bridge to Benefits Mesterkurzus célja, hogy gyakorlati képzéssel fejlessze a kkv-szektorban a környezeti, vagy társadalmi szempontból is hasznos, fenntartható üzleti tevékenységet.

Fotó: Shutterstock

A programba olyan agilis, a fenntarthatóság iránt elkötelezett mikrovállalkozásokat, kkv-kat várnak, akik nyitottak civil szervezetekkel és nagyvállalatokkal való együttműködésre.

A programban legfeljebb 20 vállalkozás tud részt venni.

A kamara közleménye szerint a sikeresen pályázó cégek 2021. április és május között hat tematikus modulon keresztül fejleszthetik fenntartható működésüket, környezeti és társadalmi hasznosságukat nagyvállalatok, szakértők és nonprofit partnerek bevonásával.

A workshop modulokat folyamatos egyéni tanácsadás és mentoring egészíti ki.

Az elméleti képzés végén a résztvevő vállalkozások prezentálják a helyben kidolgozott projektjeiket, amelyek közül a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt 3-5 kezdeményezést 4-6 hónapos pilot projekt keretében az ötletgazdák megvalósíthatják a résztvevő nagyvállalatokkal közösen.

További információ a https://nemzetkoziprojektek.bkik.hu/hirek/bridge-to-benefits-felhivas/ oldalon található.

Bridge to Benefits Mesterkurzus BKIK
Kapcsolódó cikkek