Cégvilág

Logisztikai megaparkot épít Pátyon a Futureal

Száz hektáron alakít ki az első ütemben 50 millió euróból logisztikai megaparkot Budapest nyugati vonzáskörzetében, az M1-es autópálya mellett a Futureal csoporthoz tartozó HelloParks.

Az M0-s körgyűrűtől 6 kilométerre, az M7-es autópályától pedig 10 kilométerre található Pátyon, bruttó 400 ezer négyzetméteres, bérbe adható területen épül modern raktár- és gyártóbázis.

Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság

A több fázisban megvalósítani tervezett projekt a vállalat eddigi legnagyobb fejlesztése lesz,

amely kiegészíti az északon fekvő 76 hektáros HelloParks Fót közelében és a keleten, a repülőtér közelében található 46 hektáros HelloParks Maglód projektet. A Fóton épülő 330 ezer négyzetméterrel, a Maglódra tervezett 193 ezerrel és a most bejelentett pátyi fejlesztés területével együtt a HelloParks 923 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari területtel lép piacra a fővárosi agglomerációban.

Pátyon már tart az első ütem előkészítése.

Az első 55 ezer négyzetméteres, modern raktárépület várhatóan 2022 harmadik negyedévére készül el, és a másik két tervezett megaparkhoz hasonlóan kis alapterület bérlésére igényeket kielégítő területeket, rövid távra kibérelhető irodákat és konferenciatermeket is kínál.

HelloParks Futureal-csoport
Kapcsolódó cikkek