Magyarország első McDonald’s étterme, a Régi posta utcai egység szinte minden elemében megújul a hazai vállalat 35. születésnapja alkalmából. A felújítás során különleges minőségű, exkluzív éttermekben alkalmazott belsőépítészeti anyagokat használnak fel – közölte a társaság.

A McDonald’s ikonikus éttermének megújulása túlmutat a hálózat többi egységénél megszokott átalakításokon. A legapróbb részletekre is kiterjedően természetes, sok esetben kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával, exkluzív formában, várhatón szeptemberben nyitja újra kapuit.

 

Az étterem elé, a Régi posta és az Aranykéz utca sarkán egy olyan egyedi, jellegzetes felülős elem kerül, amely világszinten is csak egy-két McDonald’s-ban található meg. Ez a különleges dizájnelem tovább fokozza a létesítmény által nyújtott egyedi hangulatot.

„A 2019-ben útjára indított stratégiánk két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek modernizálása a »Jövő Élménye« koncepció szerint. Ennek a munkának egyfajta kiteljesedése első hazai éttermünk újjászületése, ahol a digitalizált vendégélményt ötvözzük a minőségi belsőépítészeti elemekkel” – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

Az étterem enteriőrje egy ausztrál dizájnstúdió, a Landini és Sass Géza belsőépítész tervező közös munkája lesz. Az étteremlánc a zárás utáni első héten, június 25. és július 1. 9–19 óra között riksákkal szállítja át a szerencsés vendégeket az Astoriánál, a Margit hídnál és a Nyugati téren található éttermekbe.