deviza

Pirosba fordult Ázsia

Erős csökkenést mutatnak a főbb ázsiai mutatók péntek reggel, az amerikai és az európai tőzsdék vegyes napot zártak csütörtökön. VG-reggel.

Remekül szerepeltek az ázsiai börzék

Jelentősen erősödtek a főbb ázsiai indexek, de az amerikai börzék is kiváló eredményt hoztak. Folytatódik a kellemes őszi idő. VG-reggel.

Tokió és Sanghaj húzza Ázsia szekerét

Vegyes hangulatban zajlik a kereskedés az ázsiai börzéken kedden. Esősen indul a nap, de délutánra szinte az egész országban kiderül. VG-reggel.

Megtudjuk, mennyit kerestünk augusztusban

A kínai börzék kivételével gyengültek a vezető ázsiai tőzsdeindexek péntek reggelre. Drágult az olaj, itthon viszont kevesebbe kerül a tankolás. Vg-reggel.

Tovább emelkedik az olaj ára

Zárás előtt nem sokkal az ázsiai börzék vegyes képet mutatnak. 1923-ban ezen a napon alapították meg a Disney-t. Szeles, de napos idő várható. VG-reggel.

Nem festenek jól az ázsiai tőzsdeindexek

Minden bizonnyal izgalmasan indul a kereskedés a hét első napján. Az időjárás már nem lesz ennyire változatos, egyelőre még marad a jó idő. VG-reggel.

Újra megindult felfelé az olaj ára

Nem teljesítenek fényesen a világ vezető börzéi. Ismét emelkedik az olaj ára. Ezen a napon nyílt meg 1933-ban az Alcatraz. VG-reggel.

Végre csökkent az olaj ára

Hét óra előtt nem sokkal vegyesen álltak az ázsiai börzék. Folytatódik a nyárias ősz. Ma 16 éve kapott Nobel-díjat Kertész Imre. VG-reggel.
Világgazdaság Piactér