deviza

Ismét olcsóbb az olaj

Míg az amerikai börzék zárva tartottak, addig Ázsia pirosba borult. Újfent csökkent az olaj ára. Kölcsey ezen a napon írta a Himnuszt 1823-ban. VG-reggel.

Ázsiára is átterjedt a negatív hangulat

A Nikkei kivételével gyengültek a vezető ázsiai tőzsdeindexek hétfő reggelre, pénteken veszteségben zárt New York és Nyugat-Európa is. Vg-reggel.

Újra beköszönt az igazi tél

Ázsiában a mínuszok, míg a világ legtöbb piacán a pozitív tőzsdeindexek uralkodnak. Az olaj ára emelkedett. VG-reggel.

Amerika szárnyal

Az amerikai börzéken 2009 óta nem volt ilyen mértékű emelkedés egy nap leforgása alatt. Csökken az olaj ára. Kitart az enyhe tél. VG-reggel.

Csak Európa tudott talpon maradni

A világ szinte minden tőzsdepiacán szálltak a mínuszok, a forint stabilan tartja magát. Átmenetileg beköszönt újra az igazi tél. VG-reggel.

Egész nap fagyoskodhatunk

Lendületben az ázsiai börzék. Emelkedik az olaj ára. Ma a nulla fokot is alig éri el a hőmérő. VG-reggel.

Pozitív hangulat a világ tőzsdéin

Gyakorlatilag mindenhol jól teljesítettek a vezető börzék. Kicsit szigorúbb lesz az időjárás csütörtökön. Emelkedett az olaj ára. VG-reggel.

Tokió és Hongkong valósággal kilőtt

A vezető ázsiai tőzsdeindexek emelkedtek szerda reggelig, komoly erősödéssel zárt tegnap Európa is. Az OTP ismét történelmi csúcsát ostromolta. Vg-reggel.

Szélviharral indul a hét

Negatívan állnak az ázsiai börzék. Viharos széllökésekkel, de 9 fokkal köszön be a hétfő. 1901-ben ezen a napon adták át először a Nobel-díjat. VG-reggel.
Világgazdaság Piactér