főigazgató

Hamarosan Magyarországon is elérhetők lesznek a koronavírus elleni vakcinák

Soha nem volt ekkora terhelésnek kitéve a hatóság, mint most, a koronavírus-járvány idején – mondta a Világgazdaságnak Szentiványi Mátyás, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgatója. A vakcinák törzskönyvezése viszont az Európai Gyógyszerügynökség feladata.

Felmentették a NAV főigazgatóját

Február 1-től Rási Kálmán pénzügyőr ezredes, korábbi főigazgató-helyettes a NAV Központi Irányítás főigazgatója - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Veritas: Közel egymilliós havi fizetése van Szakály Sándornak

Összesen 997 ezer forintot kap az államtól Szakály Sándor, a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója. Semjén Zsolt Lendvai Ildikó érdeklődésére közölte, hogy a miniszterelnök nem kíván utasítást adni Lázár Jánosnak Szakály felmentésére.

Újabb személycserét hajt végre az Orbán-kormány

Szeptember huszadikai hatállyal Dr. Sélleiné Márki Máriát nevezte ki Orbán Viktor az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatójává – az erről szóló határozat a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg.

Három vezető távozik a PSZÁF-tól

Három vezető távozik, illetve távozott a közelmúltban a pénzügyi felügyelettől. A lépést a szervezet irányításának változása indokolja.

Az NBH vezér "még Mata Harit is képes leszerelni"?

Ha arra gondolnak, hogy részt vettem az ellenzék tagjainak lehallgatásában ki kell ábrándítanom önöket. Munkám során soha nem kaptam ilyen feladatot – szögezte le Balajti László egy a rendszerváltás elötti múltjával kapcsolatban feltett kérdésre a HVG-nek.
Világgazdaság Piactér