M0-ás

Tíz kilométeres a dugó az M0-áson

Jelentős torlódás alakult ki baleset miatt csütörtök reggel az M0-ás autóúton, és lépésben haladnak a járművek az M1-es autópályán.

Óriásdugó bénítja az M0-st

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton Csömör térségében csütörtök reggel.

Két baleset is bénítja az M0-ást

Két baleset is történt szombat délelőtt az M0-ás autóúton, a forgalom torlódik – olvasható a rendőrség és a katasztrófavédelem honlapján.

Épülhet az M0 déli ága

A Közbeszerzési Döntőbizottság elutasította a Porr Építési Kft. jogorvoslati kérelmét, ezzel véglegessé vált, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. jogszerűen hirdette ki érvényesnek és nyertesnek az M-0 Déli ág II. Konzorcium ajánlatát az M6-os autópálya, valamint az 51. számú főút közötti szakasz bővítésére - közölte a NIF pénteken az MTI-vel.

Harcolnak a cégek az M0-ás bővítési pályázatáért

Újabb közbeszerzési döntőbizottsági határozat született az M0-s útgyűrű déli szektorának M6-os autópálya és 51-es főút közötti szakasz bővítésére kiírt közbeszerzési eljárásban - tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Kamionosok tüntetnek az M0-ásnál

"Kamionsofőrök minimálbéren! Miért?" és "Elég volt a sofőrök kifosztásából!" feliratú transzparensekkel kezdett demonstrációt szerdán reggel a Magyar Sofőrök Független Szakszervezete az M0-ás körgyűrű szigetszentmiklósi parkolójánál.
1
Világgazdaság Piactér