MTÜ

Visszatér Budapestre Will Smith

A Budapesten forgatott Gemini Man bemutatója kapcsán többször is találkozhatunk a színésszel. Megérkezett az előzetes.

Kompokkal fejlesztik a balatoni hajózást

Elmaradt fejlesztéseket pótolhat és újakba foghat az állam gigantikus tőkeemeléséből a Bahart. A kisebbségi tulajdonosi pozícióba került balatoni önkormányzatoknak létkérdés a személyhajózás megtartása.

Apró nüanszokon múlik a siker

Guller Zoltán megfogadta, hogy minden hazai turisztikai beruházást személyesen is megnéz, de a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója külföldön is nyitott szemmel jár.

Az aranykorban fehérítik ki a turizmust

Nonszensz, hogy a GDP 11 százalékát adó ágazatról igazából csak becsléseik voltak eddig – véli Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Az aranykorban fehérítik ki a turizmust

Aranykorát éli a magyar turizmus, amelyben mára már elvárható, hogy a teljes szektor tisztán és átláthatóan, adózottan működjön, a turisztikai forgalomról pedig naprakész adatok álljanak rendelkezésre – szögezi le Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, aki szerint nonszensz, hogy a GDP 11 százalékát adó ágazatról igazából csak becsléseik voltak eddig.

Üvegzsebűvé tehetik a szállásadókat

Jövőre elindul a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ, amire fokozatosan valamennyi típusú szálláshelynek csatlakoznia kell majd egy törvényjavaslat szerint.
Világgazdaság Piactér