nyugati

Gyorsul a vasúti elővárosi közlekedés

A nyár előtt remélhetőleg lezárulnak a MÁV 115 mozdonyának, 50 hibrid motorvonatának és a HÉV teljes flottájának megújítására indított közbeszerzések, és megszülethetnek a szerződések a gyártókkal.

Gyorsul a vasúti elővárosi közlekedés

A nyár előtt remélhetőleg lezárulnak a MÁV 115 mozdonyának, 50 hibrid motorvonatának és a HÉV teljes flottájának megújítására indított közbeszerzések, és megszülethetnek a szerződések a gyártókkal – közölte a Világgazdasággal Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Jövőre jön az új mozdonyok tendere

További járműbeszerzési terveket is tartalmaz a MÁV-Start Zrt. fejlesztési stratégiája – mondta a Világgazdaságnak Kerékgyártó József vezérigazgató.

Trump a nyugati értékeket rombolja

A nyugati értékek lerombolójának nevezte Donald Trump amerikai elnököt Martin Schulz, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnöke kedden Berlinben.

Medvegyev: még sokáig fennmaradnak a nyugati szankciók

Oroszországnak le kell számolnia azzal az illúzióval, hogy hamarosan megszűnnek az ellene bevezetett nyugati szankciók. Ezt Dmitrij Medvegyev, a kormányázó Egységes Oroszország vasárnap újabb öt évre megválasztott elnöke mondta a párt moszkvai kongresszusán.

Megnyitották a Nyugatit

Megnyitották a felújított Nyugati pályaudvart a forgalomnak, hétfőn üzemkezdettől ismét megindult a menetrend szerinti forgalom.

Megkezdődött a Nyugati tér felújítása

A közbeszerzési eljárás lezárultával megkezdődött a terézvárosi önkormányzat idei legnagyobb léptékű fejlesztése, a budapesti Nyugati tér teljes megújítása, az építkezés a közúti közlekedést nem akadályozza - közölte a VI. kerületi helyhatóság kedden az MTI-vel.

Vasutassztrájk: mi a helyzet reggel? Fontos információk!

A folytatódó vasutassztrájk miatt kedden is járatkimaradásokra, útvonal rövidülésekre és jelentős késésekre kell számítani a vasúti közlekedésben, de a MÁV kora reggeli tájékoztatása szerint remény van arra, hogy a reggeli műszakváltás után több járat közlekedik majd.
Világgazdaság Piactér