Extra

Kellemes tavaszi időnk lesz, de ha pechünk van, megázhatunk

Szerdán 15 és 21 fok között alakul a hőmérséklet. A tavaszias időjárásban napsütés és felhős égbolt váltogatja egymást.

Szerdán az erősen felhős égből főleg az ország déli, délnyugati felén alakul ki eső, zápor, akár zivatar. Északon kisebb a csapadék esélye, de elszórtan itt is lehet zápor – írta meg a Köpönyeg.hu. Az északi, északkeleti szél megélénkül. Tavaszias idő várható, 15 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Wind,Turbine,In,Summer,Landscape,In,Front,Of,Cloudy,Sky
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön északkelet felől tovább csökken a felhőzet, sok napsütés várható. Nem lesz csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a sok napsütés mellett észak felől gomolyfelhők érkeznek, azonban csak néhol fordul elő zápor. 22 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Csak néha élénkül meg az északi szél.

Szombaton napos, gomolyfelhős idő valószínű. Elszórtan (főleg északkeleten) fordul elő zápor. Gyenge marad a légmozgás. 22 fok köré melegszik a levegő.

Vasárnap gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. 20 és 25 fok között alakulhat a maximum.

Hétfőn marad az erősen felhős, borongós idő, és többfelé valószínű zápor, zivatar. 19-21 fok köré csökken a hőmérséklet.

 

időjárás eső előrejelzés
Kapcsolódó cikkek