Ingatlan

Óriási ingatlanpiaci tranzakciót jelentettek be

A Finext Vagyonkezelő felügyelőbizottsága jóváhagyta, hogy a társaság megszerezze a Futureal New Ages-t és a Corvin Telek 125-öt.

A Finext Vagyonkezelő Nyrt. felügyelőbizottsága jóváhagyta, hogy a társaság adásvétel útján megszerezze a Futureal-csoporthoz tartozó Futureal New Ages Kft. és a szintén a Futureal-csoporthoz tartozó Corvin Telek 125 Kft. projekttársaságok 100 százalékos üzletrészeit. A Finex Nyrt. ennek megfelelően a Futureal New Ages Kft. és a Corvin Telek 125 Kft. egyedüli tagjává vált és döntött – egyebek mellett – Corvin Telek 125 Kft. cégnevének BP1 Első Ütem Kft-re történő módosításáról.

A Budapesti Értéktőzsdén közzétett közlemény szerint

a Futureal New Ages Kft. végzi a budapesti Corvin Sétányon megvalósuló Corvin 7 és Corvin 8 Irodaházak fejlesztésének az előkészítését,

ahol mintegy 12 500 négyzetméter, illetve 19 500 négyzetméter bruttó bérbe adható nagyságú irodaépület fog létrejönni.

Fotó: Budapest ONE

A BP1 Első Ütem Kft. végzi a budapesti Őrmezőn Budapest ONE Irodaház első ütemének fejlesztését,

ahol mintegy 27 500 négyzetméter bérbe adható méretű iroda és kereskedelmi terület kerül megvalósításra. A társaságot Dr. Futó Péter és Futó Gábor alapították 2009. július 8-án. A közlemény szerint a társaság és leányvállalatai a Futureal-csoport szakmai hátterére és több mint 300 fős ingatlanos csapatára támaszkodva további jelentős ingatlan vásárlásokat és fejlesztéseket kíván végrehajtani.

Futureal-csoport ingatlan irodaház ingatlanpiac
Kapcsolódó cikkek