A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg kilencedik budapesti üzletét a Penny. A legújabb egység kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a modern megjelenésre.

Penny
A Nyugati Pályaudvarnál nyitotta meg új üzletét a Penny /Fotó: ANDRAPETI

Budapest egyik központi helyszínén, a Szent István körút 30. szám alatt található üzlet 22 fő részére biztosít állandó és stabil munkalehetőséget. 

2023-ban a diszkontlánc összes egysége arculatváltáson ment keresztül, így a legújabb Pennyt is ennek megfelelően alakították ki, a vállalat fenntarthatósági céljait és a vásárlók igényeit is szem előtt tartva

– olvasható a cég közleményében.

A Penny már 2023-ban is terjeszkedett Magyarországon, akkor Pilisvörösváron kezdték el egy új egység megnyitását. Ennek az üzletnek a megnyitását 2024 végére, legkésőbb 2025 elejére tervezik. A cég már ennek a fejlesztésnek a kezdetén jelezte, hogy folytatják a bővülést hazánkba és keresik azokat a pontokat, ahol a legtöbb vásárlóhoz érhetnek el. A pilisvörösvári üzlet az első egysége lesz a Pennynek a térségben, amit legalább 100 ezer várásló kiszolgálására terveztek.

Két számjegyű béremelést jelentett be a Penny

Stabil megélhetést biztosító béreket akarnak nyújtani a munkatársaik számára.