Kiskereskedelem

Terjeszkedik a Penny – új boltot nyit és ezzel még nincs vége

A Penny olyan térségben épít új üzletet, ahol eddig egyáltalán nem volt jelen. A döntés csaknem százezer lakost érint.

Új Penny épül Pilisvörösváron, a nyitást 2024 első felére tervezik – erről adott ki közleményt az üzletlánc. A munkálatok már meg is kezdődtek.

Penny, bolt
Új boltot nyit a Penny (Fotó: Penny / Penny)

A terjeszkedés azért is fontos, mert olyan térségben történik, 

ahol a vállalat még nem rendelkezik üzlettel.

Az új egység Pilisvörösváron, a Piliscsabai utca 1. alatt nyílik majd meg. A pilisi térségben tucatnyi település található, ezek összlakossága megközelíti a 100 ezer főt.

Országszerte terjeszkedik a Penny

A beruházás javában halad, a kivitelezők nemrég befejezték a bontást és a területelőkészítő fázist. Az új Penny 1151 négyzetméter alapterülettel várja a vásárlókat. A kiskereskedelmi vállalat jelezte: számukra kiemelt fontossággal bír a településfejlesztés támogatása is, így a vállalat a következő hónapokban a helyi önkormányzattal együttműködve négy buszmegálló felújítását is vállalja.

„A Penny számára hatalmas potenciált rejtenek az olyan területek, ahol még nem rendelkezünk üzlettel. Pilisvörösvár és közvetlen vonzáskörzete éppen ilyen térségnek számít, ráadásul a város kiskereskedelmi ellátottsága szintén indokolta a fejlesztést” – fogalmazott Kazatsay Eszter, a boltlánc magyarországi kommunikációs vezetője. Egyúttal azt is bejelentette, hogy az elkövetkező időszakban további üzletek nyitását és újabb munkahelyek létesítését tervezik országszerte.

Mit kell tudni a Pennyről?

A Penny Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Jelenleg 229 üzletet és három logisztikai központot üzemeltet, valamint közel 5000 munkatársat foglalkoztat.

A Penny bejelentése sok vásárlót érinthet

A Penny büszke arra, hogy az elmúlt években nagyrészt hazai termelőkből álló beszállítói kört sikerült kiépítenie. A jövőben bővíteni akarják a saját márkás termékeket.

 

Pilis Penny bolt terjeszkedés
Kapcsolódó cikkek