Közélet

A legjobban fizetett hollywoodi sztárok – képgaléria

A Forbes szerint új király került a legjobban fizetett filmsztárok trónjára. Will Smith karrierjét hullámvölgyek és hullámhegyek jellemzik, a Hancock után járó 80 millió dolláros gázsija most újra a csúcsra röpítette.

Az első helyet Hollywood filmes és zenei fenegyereke, Will Smith érdemelte ki, a második helyre szorítva ezzel Johnny Deppet, akinek a Karib-tenger kalózai csak 72 millió dollárt hozott a konyhára. A harmadik helyen két veterán komikus, Eddie Murphy és Mike Myers osztozik, mindketten 55 millió dollárt vittek haza – írja az NY Daily News a Forbes adatai alapján.

A hölgyek között Cameron Diaz végzett elsőként. Az 50 millió dolláros bevétel érdekessége, hogy a What Happens in Vegas című film mellett a Shrek hercegnőjeként csak a hangjával gyűjtötte össze az összeget. A Vágy és vezeklés főszereplőjeként Keira Knightley 32 millió dollárt kaszírozott, Jennifer Aniston pedig 27 milliót gyűjtött össze.

A Forbes a legjobban kereső televíziós személyiségeket is rangsorolta. A lista élén idén is Oprah Winfrey végzett. A díva 275 millió dollárt keresett ebben az évben, és mivel éppen most szerződött le egy rádióval évi 55 millió dollárért, valószínűleg tartani fogja pozícióját.

A televíziós sorozat kategóriájában Charlie Sheen vitte haza a legtöbbet, pontosan 20 millió dollárt, míg a Grace Klinikában szereplő Katherine Heigl 13 millió dollárért a nők listáját vezeti. A fiatal korosztályban a country-énekes Miley Cyrus és a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe végeztek az élen 25 millió dollárral.


[enews_gallery id='201722']

televízió gázsi sztár film fizetés
Kapcsolódó cikkek