Közélet

Lehet, utoljára láthatjuk Overdose-t?

Vasárnap ünnepélyes keretek között a Kincsem Parkban köszöntik a tíz futása után is veretlen Overdose-t, a hároméves magyar mént.

A magyar csodaló utolsó futása a hét végén Baden-Badenban volt, ahol könnyedén nyerte Németország legnagyobb galopp-sprintversenyét, a Goldene Peitsche-t. Ribárszki Sándor idomítottja azóta hétfőn este egészségesen hazaérkezett Dunakeszi-Alagra, és megkezdte a felkészülést az októberi párizsi nagydíjra, ahol 1000 méteren világklasszisokkal veszi fel a versenyt.

Vasárnap már csak Overdose miatt is érdemes lesz kilátogatni a Kincsem Parkba, hiszen könnyen lehet, hogy hazánkban utoljára lép pályára. Amennyiben ugyanis a francia fővárosban is eredményesen szerepel, a milliárdos tulajdonosok biztosan szemet vetnek rá. Ez pedig annyit jelenthet, hogy érkezik egy már valóban visszautasíthatatlan ajánlat a lóra.

A hároméves csodaló a nemzetközi versenynap két nagydíja, az Imperiál és a Kincsem Díj között lesz látható körülbelül 16:55-kor a budapesti lóversenypályán, ahol a versenynap 13 órakor kezdődik.

Overdose lóverseny Kincsem Park csodaló
Kapcsolódó cikkek