Közélet

Profi bokszolóhoz méltó ütéseket osztott Steven Gerrard

A Liverpool csapatkapitányának bírósági tárgyalásán kiderült: a futballsztár azért ütött meg Marcus McGee-t, mert az nem volt hajlandó a kért zenét lejátszani.

Mint ismeretes, a vörösök csapatkapitánya még tavaly decemberben a Newcastle elleni 5-1-es idegenbeli győzelem után ünnepelt egy liverpooli bárban, amikor kirobbant a verekedés.

Gerrard akkor az éjszakát börtönben is töltötte.

A mostani tárgyaláson az hangzott el, hogy Steven Gerrard családias modorban kérte az üzletembert arra, hogy adja át a CD-lejátszó irányítását. Mint a Telegraph írja, a Merseyside-on nem sokan utasítanák el a futball sztár kérését, de McGee így tett.

A csapatkapitány ekkor még elsétált, de pár perc múlva visszatért az egyedül üldögélő áldozathoz, megkérdezve, hogy ki a "f…nak képzeli magát?" A konfliktushoz hamarosan csatlakozott a társaság több tagja, akik közül az egyik félrelökte és megütötte McGee-t. Az ügyvéd megfogalmazása szerint ekkor Gerrrard teljesen elveszítette a fejét, és bokszolókhoz méltó ütéseket vitt be ellenfelének.

A támadás ténye tehát egyértelmű, a bíróságnak az elkövetkező tárgyalásokon azt kell eldöntenie, önvédelemről volt-e szó Gerrard részéről.

gerrard Liverpool futball sztár
Kapcsolódó cikkek