Közélet

Nem árulnak jegyet az Oscar-gálára

A megerősített biztonsági szabályok következtében egyszerű halandók nem juthatnak be az Oscar-gálára, de egy bizonyos – igaz, kissé borsos – áron mégis a hollywoodi sztárok közelébe kerülhetünk – írta a Marketwatch szombaton.

Pénzért mindent megvehetünk, ez alól egy biztos kivétel van és az nem más, mint a részvétel az Oscar-gálán – derül ki a Marketwatch cikkéből.

A vasárnapi Oscar-gála helyszíne, a Dolby Színház 3 400 ülőhellyel büszkélkedhet, de ennek az egyik felét az előadók, a 24 díjkategória jelöltjei és vendégeik, valamint a hollywoodi stúdióvezetők töltik meg, míg a másik felét kisorsolták az Amerikai Filmakadémia 6 700 tagja között.

A Dolby színház
Forrás: Barbara Munker/dpa/AFP

Tegyük fel, hogy abban a rendkívül valószínűtlen helyzetben vagyunk, hogy korlátlan anyagi lehetőségek birtokában éppen ezen a hétvégén Los Angelesben járunk és az az ötletünk támad, hogy részt akarunk venni a 90. Oscar-gálán és találunk is valakit, aki illegálisan eladja nekünk a jegyét!

Nos, néhány évvel ezelőtt még sikerült volna bejutni. Az utóbbi egy-két évben azonban az Akadémia már rendkívüli módon megszigorította a biztonsági intézkedéseket.

Minden vendégről előzetesen fénykép készül, ráadásul érkezéskor személyazonosságunk további rigorózus ellenőrzésére számíthatunk, így az esélyünk a bejutásra a nullához közeli.

Részt vehetünk ellenben az Oscar-partikon ... egy bizonyos áron. Pénteken kora délután a VIP Concierge jegybróker potom 25 000 dollárért adta a jegyeket a Vanity Fair Oscar-partijára.

https://www.vg.hu/mozaik/komoly-rivalisa-van-magyar-oscar-jelolt-filmnek-815601/

biztonsági intézkedés Oscar-gála Oscar-parti Vanity Fair
Kapcsolódó cikkek