Közélet

Szurkolót ütött meg Neymar

A Paris Saint-Germain 2–0-s vezetésről elbukta a Francia Kupa döntőjét a Rennes-nel szemben: Kylian Mbappét kiállították, a PSG pedig végül tizenegyesekkel maradt alul. Több kínos pillanatot is átéltek a párizsi klubhoz tartozók a kudarc után, köztük Neymar és Nasszer al-Kelaifi elnök különösen bosszankodhatott.

Hiába vezettek 2-0-ra, mégis elvesztette a Francia Kupa döntőjét a Paris Saint-Germain (PSG). A mérkőzés elején Dani Alves és Neymar találatával kétgólos előnyre tett szert a csapat, azonban a Rennes fel tudott állni a padlóról jóval erősebb riválisával szemben: Kimpembe öngóljával még a félidő előtt szépítettek a piros-feketék, majd Mexer egyenlített. A 2-2-es rendes játékidő után hosszabbításban sem született döntés, így jöttek a büntetők, ahol a párizsiak maradtak alul.

Neymar
Fotó: AFP

A kudarcot jól láthatóan Neymar viselte a legrosszabbul. Egy szurkoló minden, a díjátadó felé haladó PSG-játékosnak odaszólt valami nem túl kedveset – Neymarnak például azt, hogy tanuljon meg futballozni. A 27 éves támadónál azonban elszakadt a cérna: keményen odacsapott az őt szidalmazó nézőnek. – írja a Nemzeti Sport.

https://www.instagram.com/p/Bwxul4Mhklt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

A cikk szerint Nasszer al-Kelaifi elnöknek is jutott néhány kellemetlen pillanat. A PSG-nél – ha hinni lehet a híreszteléseknek, a klub első emberének közbenjárására – hosszú ideig jegelt, majd 2018 nyarán távozó, végül a Rennes-nél kikötő Hatem Ben Arfa ugyanis éppen volt csapata ellen nyerte meg a Francia Kupát. A díjátadók között az elnök is ott volt, amikor jött a győztesek között a francia labdarúgó, akivel al-Kelaifi még véletlenül sem akart kezet fogni.

https://twitter.com/alexsllr/status/1122262845347987457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Fminden_mas_foci%2Fpsg-neymar-es-az-elnok-is-kinos-helyzetben-a-kudarc-utan-2697265

PSG labdarúgás Neymar Paris Saint-Germain
Kapcsolódó cikkek