Pénz- és tőkepiac

Mostantól akár egy órára is lehet baleset-biztosítást kötni

Ki-be kapcsolható, óradíjalapú élet- és baleset-biztosítást vezetett be az NN Biztosító. Ez a szolgáltatás még nemzetközi viszonylatban is újdonságnak számít.

A július 31-től applikáción keresztül elérhető biztosítás újítása, hogy csak akkor fizet az ügyfél, amikor valóban használja a szolgáltatást. Így jóval olcsóbban köthetnek biztosítást az aktív életet élő felhasználók, akik mindössze néhány órára szeretnének biztosítási fedezetet.

A megkérdezettek 52 százaléka választana használatalapú biztosítást
Fotó: MTI/Lakatos Péter

A felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az ügyfelek szempontjából ennek a biztosításnak az egyik legnagyobb előnye a gyors csatlakozás mellett a kedvező ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függően. (Aki általános védelmet akar, annak azonban aligha éri meg a szolgáltatás csaknem 60 ezer forintos havi díja.)

A Protect.me biztosítással két fontos célt tűztünk ki magunk elé. Egyfelől olyan digitális biztosítási szolgáltatást alakítottunk ki, amely megfelel a 21. század követelményeinek: gyors, kényelmes és igényre szabott megoldást nyújt ügyfeleinknek. Másfelől a sportolás és az aktív élet támogatásával szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód és az életminőség javításához

– mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

A teljes cikk a Világgazdaság szerdai számában olvasható

applikáció Életbiztosítás NN Biztosító balesetbiztosítás
Kapcsolódó cikkek