Pénz- és tőkepiac

Idén is lesz BÉT50

A szeptember 19-ei konferencián többek között tőzsdei cégek, hazai kereskedelmi bankok és brókercégek is képviseltetik magukat.

Idén is megrendezik a Budapesti Értéktőzsde hazai közép- és nagyvállalatok vezetőinek szóló őszi rendezvényét, a BÉT50 konferenciát – mondta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Paulovits Márton elmondta: a szeptember 19-ei konferencián a tőzsdei cégek, illetve az idei új belépők mellett a korábbi BÉT50 kiadványokban szereplő cégek tulajdonosai, cégvezetői, hazai kereskedelmi bankok, brókercégek, tanácsadó cégek vezetői és külföldi előadók vesznek részt. Az eseményen vitaindító és panelbeszélgetések is lesznek.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója mond beszédet egy korábbi konferencián Fotó: VG / Móricz-Sabján Simon

A délutáni előadások során szó lesz a tőzsdére lépés folyamatáról és az fővárosi értéktőzsde ELITE vállalatfejlesztési program nyújtotta lehetőségeiről is.

Hangsúlyozta: a többi hagyományos tőzsdéhez képest a Budapesti Értéktőzsde sokkal erősebben segíti a gazdaságélénkítést, ehhez egyik legfontosabb eszköze a BÉT50 kiadvány. Idén a több mint 400 résztvevő veheti kézbe a frissen elkészült, sorban a negyedik BÉT50 kiadványt, amely inspiráló történeteket mutat be a BÉT50 klubhoz tartozó 200 vállalat sikereiből szemezgetve.

tőzsde BÉT50 konferencia
Kapcsolódó cikkek