Az Üllői129 rajongói oldal közvéleménykutatást tartott az olvasói között a Fradi edzőjéről, Dejan Sztankovicsról. A Ferencvárosnak az elmúlt időszakban nem annyira megy a játék, az OTP Bank Ligában az elmúlt 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni a csapat.

20220803_MA_Qarabag_FK-Ferencvarosi_TC_043
Fotó: Adam Molnar

A Fradi jelenleg a magyar bajnokság második helyén áll a Paks mögött.

Az Üllői129 feltette a kérdést a fradistáknak: ki felelős a csapat gyenge teljesítményéért?

A válaszadó majdnem fele úgy látja, hogy nincsen semmi baj a csapat körül. Negyven százalék gondolja úgy, hogy a nemzetközi szereplés és a sérüléshullám miatt nem jöttek az eredmények az elmúlt hetekben, viszont ez csak egy átmeneti gödör, amiből hamar kilábal a Fradi.

A szurkolók majdnem negyede már kevésbé optimista. 22 százalék azt írta, hogy nincs minden rendben a zöld sasok körül, de a gondoknak nem Sztankovics az oka. 

A válaszadók 62 százaléka bízik a szerb edzőben.

Megízlett a Fradinak a pljeskavica

Szenvedős 83 perc után mégsem szenvedett vereséget a Ferencváros a belgrádi Cukaricki ellen csütörtökön este az Európa Konferencialiga csoportmérkőzésén, amelyet a dél-szerbiai Leskovacban játszottak. A Ferencváros továbbjutási reményeit a győzelem megsokszorozta, az olasz Fiorentina ellen hátralévő budapesti mérkőzés sorsdöntő lesz ebből a szempontból.