A Főtáv feloldotta a műszaki szolgáltatások korlátozását

Energia | Vállalatok

A Főtáv Zrt.-nél megszűnik a hibaelhárítási tevékenységekre vonatkozó korlátozás, vagyis a társaság szakemberei immár a lakásokban is végeznek munkát. A közszolgáltatási feladatokon kívül eső más műszaki szolgáltatásokat a kapacitások függvényében látja el a vállalat – olvasható a társaság közleményében.

A nyári időszakban, a fűtési idény lezárultával esedékes ürítések és visszatöltések terén korábban bevezetett rendkívüli intézkedések ugyancsak módosulnak, a megrendelőlap személyes helyszíni átvételére ismét lesz lehetőség. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében a Főtáv javasolja, hogy a dokumentumokat a megszokott úton juttassák el a társasághoz.

Az ürítésre-töltésre vonatkozó igényeket továbbra is a szabad kapacitások függvényében, előre egyeztetett időpontban teljesíti a vállalat. A díjmentes ürítéseket a Főtáv augusztus 1-ig ütemezetten végzi el.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A Főtáv Zrt. munkatársai minden megrendelés esetében telefonon keresztül felveszik a kapcsolatot a megrendelővel és egyeztetik a munkálat időpontját. Emiatt kiemelt fontosságú, hogy a munkálatok szervezése vagy ürítés esetén a lakók tájékoztatása előtt várják meg az időpont-egyeztetést. Az ürítés és a visszatöltés időpontját érdemes a társasházon belül összehangolni, a munkálatok pontos időpontjáról pedig a lakóközösség a közös képviselőtől tájékozódhat. Az így ürített épület esetében javasolt, hogy a közös képviselő vezessen listát azon ingatlanokról, ahol munkálatokat végeztek, mert időpont-módosulás esetén így könnyebb lehet az érintett lakók tájékoztatása.

A Főtáv egyúttal felhívja a figyelmet, hogy a személyes ügyintézéshez érdemes az online időpontfoglalás lehetőségét használni, ami jelentősen csökkenti az ügyintézési időt.
Budapest, 2020. június 24.

Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

Megérkezett a mentőcsomag első részlete a Lufthansa számlájára

A német állammal korábban megkötött 9 milliárd eurós segélycsomagot már az unió is engedélyezte.

Kiderült, melyik edzők költötték a legtöbbet a topfutballban

A 25 listázott edző közül 17 megfordult a Premier League-ben. Repkedtek a milliárdok az első ötben.

Akár 2 ezer forintot is kereshetnek óránként a diákmunkások

Tavaly közel 300 ezer 15 és 24 év között fiatal dolgozott nyáron.

Elhúzódó amerikai recessziótól tartanak a Fed-tagok

A Fed az eszközvásárlási programokkal egyelőre képes hatékonyan alacsony szinten stabilizálni a piaci kamatokat.
Világgazdaság Piactér