Világgazdaság

A szakmai sikerekhez a HR-en keresztül vezet az út

Idén, 2009. október 27-28-án kerül megrendezésre a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás, mely a Syma Rendezvénycsarnokban várja látogatóit.

Tapasztalat csere a mágnes pontban
A MeetingPoint több éve vonzza a HR vezetőket és szakembereket. Itt aktuális kérdéseket, problémafelvetéseket kollegiális körben lehet megtárgyalni, és a tapasztalatcseréből új impulzusok nyerhetők. A kiállítás szervezői a MeetingPoint témaválasztásánál igyekeztek a HR-t érintő legaktuálisabb kérdéseket figyelembe venni, amelyeket a témahozó HR vezető szakemberek röviden ismertetnek, azt követően pedig a résztvevőkkel megtárgyalnak.

Központban a kommunikáció
A kiállításon ez évben komoly szerepet kap a kommunikáció. A Personal Hungary menedzsmentje ismert személyeket kért fel kerekasztal beszélgetéseire, akik nem kifejezetten a HR területéről érkeztek. Így üzletembereket és üzletasszonyokat, művészeket és művészet pártolókat, valamint a szakma kiválóságait hallhatjuk, láthatjuk 27-én kedden 15.15.-16.30 között a Gyakorlati Fórum 2. területén.

Oktatás, tréning – Professional Learning
A Professional Learning Szakkiállítás súlypontja a tréning, üzleti továbbképzés, eLearning, web alapú képzések, szervezetfejlesztés, továbbá az egyetemek, főiskolák, MBA programok és távoktatási intézmények ajánlataiból áll.

A kiállításról bővebb információ a www.personal-hungary.hu oldalon található.

szakkiállítás Magyar Nemzeti Bank (MNB) Personal Hungary infrastruktúra-fejlesztés Aegon Biztosító október képzésRobert Fico HR emberierőforrás-menedzsment