Cégvilág

Az év vállalkozói ropták az operában

Hetényi Péter, a Siemens Nemzeti Vállalat elnök-vezérigazgatója kapta Az év vállalkozója Magyarországon-díjat az idei Szféra-estélyen. A Magyar Állami Operaházban rendezett szombat esti ünnepségen két további Szféra Európa vállalkozói díjat is átadtak: a Díj a magyar vállalkozókért-kitüntetést Béres József, a Béres Rt. elnöke vehette át, míg a Szféra Globus-díjat az Auchan Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Jean Paul Filliat kapta.

A Szász Endre készítette díjakat Dávid Ibolya igazságügy-miniszter, Harrach Péter szociális és családügyi miniszter, valamint Borókai Gábor kormányszóvivő adta át - a fenti sorrendnek megfelelően - a kitüntetetteknek.
A vállalkozók és menedzserek a helyszínen és az interneten is szavazhattak legkiemelkedőbbnek tartott kollégáikra. A szervezők az esemény klientúráját az idén először a fiatal menedzserek bálba invitálásával is kiszélesítették: a 35 év alatti vállalkozók partnerei ugyanis ingyen vehettek részt a bálon. A legolcsóbb jegy egyébként 50 ezer forint+áfába, a legdrágább négyszemélyes páholy pedig 360 ezerbe került.

Hetényi Péter, a Siemens Nemzeti Vállalat elnök-vezérigazgatója kapta Az év vállalkozója Magyarországon-díjat az idei Szféra-estélyen. A Magyar Állami Operaházban rendezett szombat esti ünnepségen két további Szféra Európa vállalkozói díjat is átadtak: a Díj a magyar vállalkozókért-kitüntetést Béres József, a Béres Rt. elnöke vehette át, míg a Szféra Globus-díjat az Auchan Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Jean Paul Filliat kapta. Simon Krisztián-->

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek