Cégvilág

Akár 25 órán át zenél – nézze meg az új Sony Ericsson mobilt

Öt megapixeles autofókuszos kamerával és 8 gigabájt kapacitású kártyával érkezik a huszonöt órán át zenélő Walkman mobil, amelynek célja a cég tájékoztatása szerint a kompromisszumok felszámolása.

Úgy tűnik, a Sony Ericsson W902 bemutatásával a gyártó igyekszik felszámolni a Walkman és a Cyber-shot modellek közé mesterségesen felhúzott marketingfalat. A W902 Walkman mobil célja a kompromisszumok felszámolása, mint ahogy azt a cég marketinganyaga is hirdeti – írja a mobilaréna.

 A Walkman sorozat sokáig szándékosan mellőzte az autófókuszos kamerák használatát, mely egyértelműen a Cyber-shot készülékek számára kívánt teret engedni. Az új W902 azonban 5 megapixeles autófókuszos kamerát kapott, melyhez ráadásul a Cyber-shot modellekből ismert BestPic és Photo fix funkciók is hozzátartoznak.

A készülék  elsősorban zenei téren kíván újat hozni, mely nem csak abból áll, hogy a mellékelt 8 gigabájt kapacitású M2 kártyán akár nyolcezer zeneszám is helyet kaphat, hanem az új hangmegoldások révén kristálytiszta sztereó hangzással és erős mély hangokkal is kecsegtet, melyhez prémium fülhallgatót is mellékel a gyártó. A készülékből nem maradt ki a rázkódással történő vezérlés (Shake Control), a zeneszámok felismerése (TrackID) és a SensMe megoldások sem.

cyber-shot fotó tár sony ericcson mobil walkman zene
Kapcsolódó cikkek