Elégedett az egy ponttal, vagy csalódásként éli meg, hogy nem nyertünk?

Ha az elmúlt évek történéseit vesszük figyelembe, felelevenítjük, mi történt a magyar futballban, akkor mindenképpen elégedettnek kell lennünk. Azt mondom tehát, könyveljük el sikerként ezt az eredményt még akkor is, ha megnyerhettük volna a találkozót. Örömteli és ilyen szinten kiemelendő, hogy nem kaptunk gólt. Kijelenthetem, profi módon játszottunk.


Úgy érzi, a magyar válogatott állt közelebb a győzelemhez?

Egyértelműen! Különösen az első félidőben dolgoztunk ki több ziccert, elrontottunk legalább három-négy gólszerzési lehetőséget, míg a dánok csupán egy ilyennel büszkélkedhettek, Niclas Bendtner révén. Ezek után senki sem vonhatja kétségbe, hogy mi álltunk közelebb a három pont megszerzéséhez.


Morten Olsen, a dánok kapitánya egyenesen szörnyűnek titulálta a második félidőt... 

Én pedig azt mondom, jó meccs volt, a közönség izgalmas, lüktető kilencven percet láthatott. Elismerem persze, hogy javulnunk kell, különösen a második félidőben adtunk el rengeteg labdát, és ezt nem engedhetjük meg magunknak.


A svédek csupán döntetlent értek el Albánia ellen, így alighanem kettőzött erővel küzdenek majd szerdán ellenünk. Hogyan ítéli meg esélyeinket most, a dán meccs tükrében?

Pontosan ismerem a svédeket, nincs előttem titkuk, így azt mondhatom, győzelmi esélyekkel utazhatunk Stockholmba.