Cégvilág

Gyönyörűek, híresek, nők - Fotók!

A világ egyik vezető kozmetikai vállalata, az Avon ismét gyaloglást szervett a Városligetben és környékén.

A gyalogláson több ezren vettek részt, melynek célja a figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés volt. A rendezvény végén ünnepélyesen bejelentették, hogy az AVON a nap során összegyűjtött adományokat húsz millió forintra egészíti ki, és az emlőrák-szűrés modernizálására fordítja.

A vállalat a Magyar Rákellenes Ligával együtt pályázatot ír ki egészségügyi intézmények részére, melynek nyertese egy 20 millió Ft értékű mammográf digitalizáló készüléket kap.


 
A kezdeményezéshez több mint 20 ismert magyar hölgy csatlakozott, akik elhivatottan küzdenek azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák veszélyeire és a szűrővizsgálatok jelentőségére.  


 
A gyalogláson részt vett többek között Zséda, Kovács Katalin, Dombovári Vanda, Tallós Rita, Tóth Vera, Pécsi Ildikó, Koós Réka, Madár Veronika, Balogh Edina, Lóránt Kriszta, Kapócs Zsóka, Détár Enikő, Keleti Andrea, Ada, Debreczeni Zita, Kisó és Zimány Linda. 


 
A gyaloglókat és családjaikat Gáspár Laci, a Four for Dance, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szórakoztatta, az estét Zséda különleges, közel kétórás nagykoncertje zárta, ahol az énekesnő készülő új albumának első videoklipjét, a Fekete rúzst is bemutatták.

Avon városliget emlőrák
Kapcsolódó cikkek