Cégvilág

Öt új üzletet nyit nálunk a Zara márka tulajdonosa

Az év végéig öt új üzletet nyit hazánkban a spanyol Inditex, Európa legnagyobb ruházati forgalmazó vállalatcsoportja. Az Inditex kommunikációs osztálya a Világgazdaság érdeklődésére megerősítette: a Debrecen Fórum Kulturális és Kereskedelmi Központban négy, a Zara, a Pull and Bear, a Stradivarius és a Bershka márkákkal erősítenek. Ez utóbbi brand a budapesti Mammut Bevásárlóközpontban is elérhető lesz 2008 végéig.

A la corunai székhelyű csoport lapunknak küldött közleményében jelezte: elégedettek a magyarországi üzletek forgalmával, amelyek a várakozásoknak megfelelően teljesítenek. A közép–és kelet–európai régió kiemelt helyet kapott az Inditex expanziós térképén: Ázsia mellett ugyanis ez az a régió, ahol a legdinamikusabb növekedési adatokat könyvelt el a vállalatcsoport.

Az Inditex tervei szerint 2009 végéi megduplázza üzleteinek számát a régióban. A lehetőségeket a vállalat első féléves adatai is igazolják: a legnagyobb piacoknak számító Oroszországban és Kínában az eladások 64 százalékkal emelkedtek.

További részletekért kattintson ide.

Oysho divatruházat Inditex Stradivarius Bershka textil Zara
Kapcsolódó cikkek