Cégvilág

Korrupciómentes parkolási szolgáltatást! Együttműködési lehetőségek

Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft és az Emberibb Parkolási Mozgalom egy konstruktív együttműködés lehetőségéről egyeztettek

Rusznák Imre, a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft (BÖP) igazgatója a BÖP vezetőségének és az Emberibb Parkolásért Mozgalom képviselőinek találkozóját kezdeményezte, melyre a BÖP XIII. kerületi irodájában került sor. A találkozón a parkolási társaság és a civil szervezet közötti korábbi nézeteltéréseket, és a konstruktív együttműködés lehetőségeit vitatták meg.

A felek egyetértettek abban, hogy a parkolási vállalat és a civil szervezet egyaránt egy átlátható, ügyfélbarát, korrupciómentes parkolási szolgáltatás megteremtéséért harcol.

A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak. A BÖP számít az EMPAMO javaslataira és észrevételeire. Az együttműködés első lépéseként, a transzparencia jegyében az igazgató úr meghívására az EMPAMO képviselői egy látogatáson vesznek részt a vállalatnál, ahol részletesen megismerkedhetnek az ott folyó munkával, az ott dolgozó munkatársakkal, a parkoltatás során használt technikai eszközökkel és azok működésével.

Az EMPAMO képviselői a meghívást elfogadták, az időpontról később egyeztetnek. „Világéletemben fontosnak tartottam a civil szervezetekkel történő párbeszédet, és hasznosnak tartom az általuk képviselt véleményt, ami a BÖP-nél folytatott munkám során sincs másképp! Úgy gondolom, a mai megbeszélés során sikeresen lefektettük az EMPAMO-val való jövőbeni együttműködés alapjait, és reméljük, hogy a velük folytatott konstruktív és folyamatos párbeszéd eredményeképpen Budapest autósai is úgy fogják érezni, hogy egy emberibb parkolási szolgáltatás áll rendelkezésükre.” – értékelte a találkozót Rusznák Imre, aki másfél évvel ezelőtt vette át a cég vezetését, és az óta számtalan hatékonyságjavító átalakítást végzett a vállalaton belül.

Rusznák parkolás korrupció
Kapcsolódó cikkek