Cégvilág

Magyar sportolónak magyar Suzukit! Megállapodás a MOB-bal

A Magyar Suzuki ma hivatalosan bejelentette: 2008–2012 között negyven gépjárműből álló flottával kívánja támogatni a Magyar Olimpiai Bizottságot.

A szerződés 2008. október 1-től él, és a 2012-es londoni olimpiáig terjed ki. A Magyar Suzuki által felkínált flotta negyven autót tartalmaz: húsz SX4-et és húsz Splash-et.

A támogatott sportolók között szerepel többek között Igaly Diána sportlövő, Gyurta Dániel és Kis Gergő úszók, Pars Krisztián atléta, Kozmann György és Kiss Tamás kenusok, Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Turi György úszó mesteredző.

Egy ilyen nagyvonalú és az olimpiai csapat egészét segítő hozzájárulást nagyon meg kell becsülni. Korábban a sportolók legfeljebb néhány hónappal a játékok előtt ülhettek be egy-egy gépkocsiba, a Magyar Suzuki Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság együttműködése viszont új fejezetet nyit" – mondta Schmitt Pál, a MOB elnöke.

Mint mondta, üzenet értéke van annak is, hogy a magyar versenyzők Magyarországon készülő autókat vezethetnek. A támogatás révén a Magyar Suzukit a MOB Gyémánt Fokozatú Támogatója cím illeti meg.

MOB edző Suzuki SX4 olimpia Splas
Kapcsolódó cikkek