Cégvilág

Százötven új munkahely és félmilliárdos felújítások Miskolcon

Ebben az évben 165 fővel 400-ra bővítette alkalmazottai számát az elsősorban takarítással és építőipari tevékenységgel foglalkozó Jánosik cégcsoport.

A munkahelyek teremtését a cég takarítási és építőipari megbízásainak bővülése indokolta – mondotta Zöld István, a Jánosik és Társai Kft. ügyvezető igazgatója. A miskolci székhelyű cég a tervek szerint mintegy fél milliárd forint értékben újít fel környékbeli és a megyén kívüli oktatási intézményeket, iskolákat és óvodákat.

Ugyanakkor még az idén mintegy 900 millió forintos beruházással számos multinacionális cégnek is elkezd építeni kereskedelmi- és üzemépületet valamint gyártócsarnokot. A takarítási vállalkozások és az építőipar folyamatos emelkedése következtében a Jánosik és Társai Kft. árbevétele az első fél évben meghaladta a 1,5 milliárd forintot, év végéig pedig megközelíti a 4 milliárdot, ami az előző évihez viszonyítva mintegy 30 százalékos növekedésnek felel meg.

A folyamatosan bővülő munkatársi gárdának csapatépítő tréningekkel segítik a beilleszkedést, illetve a vállalati követelmények, igények és szolgáltatások gyors megismerését.

takarít felújít Miskolc munkahely
Kapcsolódó cikkek