Cégvilág

A Sony nagy durranásra készül a laptop piacon

A Sony egyik weboldalán "A várakozásnak vége" címmel indított reklámkampányt, amelynek szlogenje szerint január 9-től mindenki máshogy tekint a laptopokra.

A Sony Új-zélandi weboldalán indította el a "teaser" típusú reklámot, amely szinte semmit nem árul el az Új Vaio notebookról, csak azt, hogy állítólag "megváltoztatja azt, hogyan a laptopokra tekintünk" – tudósít a PC World.

A reklám szerint az új Vaio modellről január 9-én tudhatunk meg többet, ez az időzónákat figyelembe véve azt jelenti, hogy Howard Stringer fogja érkezését bejelenteni a Las Vegas-i CES-en. A szemfüles bloggerek egy ideje figyelik már az amerikai FCC hatóság honlapján az PCG-1P1L nevű modellt, ami a Sony új notebookját takarja. Annyit lehet tudni, hogy Windows fut rajta és számos hálózati kapcsolati lehetőséggel rendelkezik.

A Sony kérésére az amerikai forgalomba hozatali engedélyt kiadó FCC az információk jó részét eltávolította, de az már kiderült, hogy az új Vaio 22 centiméter hosszú és 11 centiméter széles lesz – ez azt jelenti, hogy a modell kisebb lesz, mint a legtöbb netbook, de erőforrásairól még semmi sem derült ki.

FCC laptop VAIO Sony CES
Kapcsolódó cikkek