Cégvilág

KarrierExpo országos integrált állásbörze

A Budapesti Corvinus Egyetem 2009. április 1-2-án tartja tavaszi állásbörzéjét. A KarrierExpo országos integrált állásbörze diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak.

A szervezők számos újdonsággal várják a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat, hirdetőket.

Idén is, mint az elmúlt 8 évben mindig, meghívják az összes hazai felsőoktatási intézmény hallgatóját és diplomásait, és arra számítanak, hogy több mint 40 felsőoktatási intézmény 10-12000 álláskeresője vesz részt 2 napos rendezvényen.

 

Ebben az évben végeznek először azok a „Bolognai” rendszerű egyetemisták, akiknek kötelező féléves szakmai gyakorlaton kell részt venniük Bachelor (alap) képzésük alatt. Az állásbörzén speciális kötelező szakmai gyakorlat szemlét, kiállítást rendeznek be Trambulin címmel, ahol kizárólag szakmai gyakorlati ajánlatok szerepelnek majd.

 

Régóta ismert, hogy a KarrierExpo állásbörze kiállítóinak egyik fontos célja a kapcsolatépítés, nemcsak az álláskeresőkkel, hanem a többi kiállítóval, legyen az üzletfél, vagy versenytárs. „Networking Reggeli” című programra az állásbörze második napján (2009. április 2-án, csütörtökön) várják a kiállító cégeket 8.00-tól 10.00-ig, a rendezvény nyitásáig.

 

További információ a rendezvényről a www.karrierexpo.hu oldalon.

állásbörze rendezvény Karrierexpo
Kapcsolódó cikkek