Cégvilág

Állta a válságot a CBA - 545 milliárdra növelte forgalmát

A CBA élelmiszerlánc 2008-ban is növelte forgalmát. Az elmúlt esztendőben bruttó árbevétele 545 milliárd forint volt, mely a 2007-es 525 milliárdhoz képest mintegy 4 százalékos növekedést jelent.

A magyar élelmiszerlánc üzletszámának bővítésén túl komoly hangsúlyt helyezett a már meglévő egységeinek korszerűsítésére is, félszáz CBA esett át komplett külső-belső átalakításon.

A CBA rendelkezik a hazai élelmiszer-kereskedelmi palettán a legtöbb üzlettel országszerte: jelenleg 3357 egységet üzemeltet, illetve lát el. Az elmúlt évre visszatekintve jelentős előrelépés volt a MOL-lal kötött együttműködés megkötése, amelynek értelmében a CBA szállítja az élelmiszer termékeket a Magyarországon működő 320 Mol benzinkút üzleteibe

A hálózat a Minőség Nemzetközi Csillag Platina fokozata elismerést is megkapta a tavalyi évben. A versenyben a világ közel száz országának különböző tevékenységű vállalkozásai mérettetek meg, melyekből élelmiszer-kereskedelmi szervezetként egyedül a CBA-t találta alkalmasnak a B.I.D. a jelentős elismerésre.

CBA élelmiszer-kereskedelem Minőség Nemzetközi Csillag Platina élelmiszerlánc
Kapcsolódó cikkek