Cégvilág

KarrierExpo – országos integrált állásbörze (2009. április 1-2.)

2009. április 1-2-án KarrierExpo – országos integrált állásbörze a Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázóknak, friss és fiatal diplomásoknak!

A tavaszi KarrierExpo-n közel száz munkáltató kínál legalább 700-1000 állást és szakmai gyakorlatot, valamint képzési és szakmai programokat 2009. április 1-2-án a diplomázóknak, friss és fiatal diplomásoknak.

Az élelmiszeripari, informatikai, kereskedelmi, pénzügyi, tanácsadó, telekommunikációs és termelő cégek mellett a szolgáltató központok, az FMCG vállalatok, a kormányzati és oktatási szféra is megjelennek. A konkrét álláshirdetők mellett természetesen a személyzeti tanácsadó cégek is elhozzák ajánlataikat.
A legtöbb munkaadó pénzügyi, számviteli, informatikai és értékesítési területre keres jelölteket, de több tucat vezetőutánpótlási/gyakornoki program, adminisztrációs, kontrolling, marketing és HR pozíció is várja a pályázókat. A logisztikai, a tanácsadói, könyvvizsgálati, a termelési, műszaki és minőségügyi állások szintén szép számmal fordulnak elő.

A kiállító munkáltatók több mint 75%-a kínál azonnali vagy szeptemberi kezdésű állást, egynegyedük pedig ennél későbbi induló programjaira, pozícióira vár jelentkezőket.
A munkaadók nemcsak friss diplomást, vagy diplomázót keresnek, hanem szakmai gyakorlatosok fogadására is nyitottak.
A KarrierExpo az állások és szakmai gyakorlatok mellett komplex felkészítő hátteret is kínál (pl.: cégprezentációk, céges tesztíratás, próbainterjúk és online tesztek, grafológusok és karriertanácsadás, CV Ambulancia és Europass önéletrajztanácsadás, személyes nyelvi szintfelmérés).

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem Főépülete (Közgáz Campus), IX. Budapest, Fővám tér 8.
Nyitva tartás: 10.00-17.00
További információk: www.karrierexpo.uni-corvinus.hu

állásbörze tavasz Karrierexpo
Kapcsolódó cikkek