Cégvilág

Nézzen bele David Beckhambe! - Fotó, videó

"The AURA of David Beckham", a Motorola legújabb hirdetési kampánya úgy mutatja meg a futballsztárt, ahogy még sose láttuk. A stúdiófelvételek márciusban zajlottak Milánóban. Most, ide kattintva bepillanthatunk a fotózás kulisszái mögé.

Beckham, - aki a világ talán egyik legtöbbet fotózott embere, valamint az angolok és az AC Milan sztárja - különleges módon jelenik és mutatja meg különleges AURA-ját.

A végeredmény – amelyhez az utómunka során speciális effektek készültek – Beckhamet más fényben mutatja meg. A keretező vörös fény túlvilági AURA-t kölcsönöz a sztárnak, az előhívott kép légies hatású ábrázolása Beckham bordáinak, izmainak és artériáinak, mintha egy röntgensugár pásztázná végig a testét.

A képen tradicionális és modern hatások is érzékelhetők; a merész egyesítés nem csupán a reneszánsz művészet vagy a klasszikus szobrászat precíz anatómiájára emlékeztet, de utal a modern, robot-szerű lényekre is.

Több mint 700 svájci alkatrészből közel 2 hét alatt készül a luxus órák szépségéből ihlettett AURA mobiltelefon. Az AURA a tökéletes formaterv és a belső szépség szinonimája – akárcsak David Beckham.

"Szeretem a klasszikus órákat, amiket mechanikájuk tesz stílusossá, és igazán különlegessé, akárcsak az AURA mobiltelefont."."A Motorola mindig valami egyedivel rukkol elő, olyannal, amivel eddig senki más, és most újra ezt tették az AURA telefonnal" – nyilatkozta Beckham.

Az AURA promóciós videóját megtekintheti itt

motorola fotó Beckham Svájc Aura mobil telefon
Kapcsolódó cikkek