Cégvilág

Kémfotó az új Microsoft telefonokról

A Gizmodo elektronikai blog nyilvánosságra hozta a Microsoft Pink nevű projektje keretében bemutatandó két mobiltelefon képeit.

A Turtle és a Pure kódnéven futó mobilok a Project Pink részei és egyelőre csak a Gizmodo által kiszivárogtatott fotók ismertek velük kapcsolatban – írja a PC World. A Pink családba tartozó mobilokat annak a Danger nevű cégnek a fejlesztői készítik majd, amelyek a Sidekick modellt is gyártották.

A nyilvánosságra hozott képek látszólag megerősítik az új telefonokkal kapcsolatos híreket. A Turtle és a Pure vélhetően a Zune zenelejátszóéhoz hasonló szoftverrel működik majd, és a felhasználó mindenképpen hozzáférnek majd a Zune zenetárához. A hardvert a Microsoft dolgozza ki, de a gyártó a Sharp, a két mobil mindkét márkanéven fut majd.

A lap véleménye szerint a modellek nem nyújtanak igazi újdonságot a design terén: a Turtle a Palm Pre kisebb változatának tűnik, míg a Pure egy egyszerű csúszka, lekerekített sarkokkal. A készülékekkel vélhetően a fiatalabb generációkat célozza meg a Microsoft, az árakról egyelőre nem érkezett információ.

fotó Pink Turtle mobil Microsoft Pure telefon
Kapcsolódó cikkek