Cégvilág

Végkielégítés nélkül távozik a téves sajtóanyagot adó BKV-munkatárs

A BKV-nál a tegnapi nap folyamán lezajlott a belső vizsgálat a hétfőn tévesen kiadott sajtóanyaggal kapcsolatban, és megtörtént a felelősség megállapítása is - tudatta a társaság közleményében.

A munkavégzés során történt mulasztás miatt a mai nappal közös megegyezéssel – végkielégítés nélkül – távozik a cégtől a Felügyelő Bizottsági ülésekkel kapcsolatos feladatokat ellátó Molnár György.

A BKV Zrt. Felügyelőbizottságának határozatairól kiadott közleményben hétfőn még az alábbi kitétel szerepelt: "A BKV Zrt. Felügyelő Bizottsága a bemutatott statisztikai adatok 3. számú táblázatában meglévő alapilletmény, prémium és jutalom arányaiban mutatkozó ellentmondások feltárásában, a szükséges intézkedések megtételében vagy az arra irányuló javaslatok elmaradásában, a Felügyelő Bizottság szükséges mértékű tájékoztatásában a menedzsment mulasztásos felelősségét állapítja meg."

A cég menedzsmentje azonban kedden cáfolta a közleményben megjelenteket: "Nem született határozat az augusztus 28-án tartott FB ülés-en bemutatott statisztikai adatok 3. számú táblázatában meglévő alapilletmény, prémium és jutalom arányaiban mutatkozó ellentmondások feltárásában, a szükséges intézkedések megtételében vagy az arra irányuló javaslatok elmaradásában, tehát a Felügyelő Bizottság nem állapította meg a menedzsment mulasztásos felelősségét. A határozatok és a jegyzőkönyv megtekinthető a BKV honlapján."

BKV téves sajtóhír munkatárs
Kapcsolódó cikkek