Cégvilág

A Tag Heuer is kihátrált Tiger Woods mögül

Házasságtöréseinek kiderülése után három héttel már a harmadik szponzora hagyja ott az AP által az évtized sportolójának most megválasztott sztárgolfozót.

Jean-Christophe Babin, a Tag Heuer vezérigazgatója a svájci Le Matinnak nyilatkozva jelentette be, hogy kihagyja Tiger Woodsot a tengerentúli kampányaiból - számolt be a BBC

A cég vezetője a sportoló körül kialakult helyzettel magyarázta döntését.

Mint ismeretes, három hete derült ki, hogy az addig a mintaférj hírében álló Woods megcsalta feleségét, amit a golfozó el is ismert. Azóta kiderült: korántsem csak egyetlen hűtlenkedésről volt szó, a sztárnak több szeretője is volt.

A Tag Heuer az Accenture tanácsadó cég, és a Gillette után már a harmadik támogató, amely kihátrál Woods mögül. Elismerjük, hogy Tiger Woods nagyszerű sportoló, ám számításba kell vennünk vásárlóink érzékenységét is - magyarázta a döntést Babin. 

Le Matin szerint a Tag Heuer továbbra is támogatja Woods jótékonysági alapítványát, ám márkájának népszerűsítésére más, a tengerentúlon jól ismert arcokat használ majd, mint például Lonardo Di Caprio.

A Nike, Woods legnagyobb szponzora egyelőre kitart a golfozó mellett, jóllehet a sportember határozatlan időre abbahagyta a golfozást, hogy rendbe tegye a házasságát.

hűtlenség Tag Heuer Tiger Woods Gillette accenture
Kapcsolódó cikkek