Cégvilág

Új divízióvezető a Groupama Garancia Biztosítónál

2010. május 17-től dr. Csermely Tibor veszi át a nem-életbiztosítási terület vezetését a Groupama Garancia Biztosítónál

A jogász végzettségű szakember az OTP Banknál eltöltött egy év, és a közigazgatásban megszerzett három éves gyakorlat után 1995-ben került a biztosítási szakmába.

Az OTP Garancia Biztosítónál előbb a Gépjárműbiztosítási Főosztály jogtanácsosi, majd a Termékfejlesztési Osztály, ezt követően pedig a Gépjárműbiztosítási Főosztály vezetői feladatait látta el. 1999-től az AIG Hungary Lakossági Biztosítások (Personal Lines) területének menedzsere volt. 2001 januárjában került az UNIQA Biztosítóhoz gépjárműbiztosítási termékmanagerként, majd 2003-tól kezdve vezette a gépjármű-biztosítási területet.

A nem-életbiztosítási terület eddigi vezetője, dr. Csurgó Ottó április 30-án távozott közös megegyezéssel a biztosítótársaságtól. Yann Ménétrier vezérigazgató elmondta, „a kár- és felelősségbiztosítási területen tapasztalható éles verseny szükségessé teszi, hogy felgyorsítsuk termékkínálatunk és folyamataink megújítását egy olyan piacon, ahol az értékesítési módok folyamatosan fejlődnek. A technikai szaktudásunk megerősítése és további innovációk révén szeretnénk piaci részesedésünket növelni, és továbbra is minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal ügyfeleink rendelkezésére állni.”

groupama garancia biztosító csermely tibor yann ménétrier csurgó ottó
Kapcsolódó cikkek